Kerti tó, kerti patak, kerti utak, terméskő burkolás

Zöldfal építés

Zöldfal építésA jelen építőipara majd minden nap újabb, és korszerűbb anyagokkal, technológiákkal látja el a mai embert. Ez egy lehetőség, hogy egyes anyagfajták eddigi felhasználhatóságát kibővítsük. A zöld fal rozsdamentes acélból és alumíniumból készül, de léteznek előre gyártott műanyag és fa szerkezetek is.

Függő kert bárhol létesíthető ahol van lehetőség az öntözésre. Amennyiben nem falon alkalmazzuk, a zöld falnak számtalan más beépítési lehetősége létezhet. Gondolok itt egy teraszkorlátra, kerti zöld támfalra, térelválasztó elemre, vagy akár kerítésre is. A zöld falak sokasodását városokban különösen ajánlom, mert a még több zöld felület kialakítása létfontosságú napjainkban és helytakarékosság szempontjából a legkiválóbb választás.

A zöld fal vízutánpótlását mindg, sűrűn húzott csepegtető cső látja el, napi többszöri öntözéssel, hiszen a vékony talajréteg könnyen átmelegedve hamar veszít nedvességtartalmából. Örökzöldek és alkalmazásával mindig látványos marad a zöld fal, és az évelők őszi-téli színjátéka biztosítja a változatosságot, a nyári virágzások után is.

View the embedded image gallery online at:
http://japankertepites.hu/zoldfal-epites#sigProId63ab1981d2